وي درباره زمان برگزاري اين همايش ادامه داد: هنوز زمان دقيق اين همايش مشخص نشده است، اما تا پايان سال اين همايش با همکاري دانشگاه علم و صنعت برگزار ميشود.
خوشنويس خاطرنشان کرد: پژوهشکده در کنار برگزاري اين همايش، همايش معماري ايران در دوره تيموري و همايش کارگاه گلآفرين را نيز تا آذر ماه سال جاري برگزار ميکند.
رئيس پژوهشکده ابنيه و بافت به تدوين اطلس معماري دستکند ايران اشاره کرد و افزود: اين اطلس با نرمافزاري به نام \"گنبد مينا\" اجرايي ميشود و با اتمام آن همه افراد ميتوانند به جستجوي کارشناسان معماري و دريافت مشخصات هر فرد در هر کجاي ايران بپردازند.
خوشنويس به احياي مسير هجرت امام رضا به ايران اشاره کرد و گفت: برگزاري کارگاه روش تحقيق در معماري، کارگاه مقاومسازي سازهها در برابر زلزله و برگزاري کارگاه تخصصي آشنايي با روشهاي نگهداري و مرمت باغ و منظر با همکاري يونسکو از جمله برنامههاي پژوهشکده در سال جاري است.
به گفته وي تدوين اطلس معماري ايران، تشکيل بانک اطلاعاتي، برگزاري کلاسهاي دورهاي، تدوين طرح بازشناسي معماري و شهرسازي، نظارت بر پروژه حيدرآباد و ساختمان مرکز زبان فارسي عليگر و پروژه باغ و خانه ايران در ونزوئلا از ديگر اقدامات پژوهشکده است.
وي درباره طرحهاي پژوهشي پژوهشکده به ميراث آريا(CHTN) گفت: پژوهش در گونهشناسي بازارهاي ايران، پژوهش درباره شهرسازي ايران در دوره صفويه، گردآوري تجارب جهاني در روشهاي حفظ و احياي بافتهاي تاريخي، تهيه گزارش مقدماتي پيشنهادي ثبت جهاني محور فرهنگي- تاريخي بافت قديم کرمان و آرامگاه شاه نعمتالله ولي، مستندسازي شهرهاي تاريخي ميبد، کرمان، اردکان و مراغه از جمله طرحهاي پژوهشي است که يا در حال انجام است و يا مراحل اجرايي آن به زودي شروع ميشود.
خوشنويس در پايان به طرح تأسيس آزمايشگاه سنجش فرسايش در بناهاي تاريخي کشور اشاره کرد.
M/115
انتهای پیام/